Nyheter

Om du vill hålla dig informerad om det senaste från Bioagua, kan du prenumerera på RSS-strömmen. Klicka först på länken här till vänster och spara därefter bokmärket i din webläsare. Du får då nyheterna automatiskt till din webläsare så snart de publiceras utan att du behöver gå till Bioaguas hemsida.

Ny postadress

Bioagua AB har fått ny postadress. Den nya adressen är:

Bioagua AB
Georgs väg 1
432 97  Rolfstorp


Ny hemsida, nu även på engelska

Nu är hemsidan uppdaterad med ny modernt utseende och nu finns den även på engelska. En kastiliansk (spansk) version är också planerad.

Lyckat odlingsprov genomfört på Alnarp

Under 2007 genomfördes ett odlingstest på Alnarp för att undersöka hur väl som bakterier trivs på den bakteriebärare som Bioagua valt för vattenbehandlingen. Resultaten var mycket positiva och visar på att bakterier trivs mycket väl på bakteriebäraren. Det innebär att tanken att sjukdomar skall konkurreras ut av ofarliga bakterier, huvudprincipen bakom Bioagua, verkar kunna hålla. Nästa steg blir ett större slaskprov där hela processen testas. Detta beräknas utföras under 2010.

Nytt kontor - ny adress

Bioagua har sedan snart två år ny hemvist i Rolfstorp, mellan Varberg och Ullared. Den nya adressen står här till höger.

Förstärkt forskningsprofil

Bioaguas strävan är att ligga i framkant när det gäller forskning och detta poängteras nu ytterligare i och med medlemskapet i Partnerskap Alnarp vid Sveriges lantbruksuniversitet. Avtalet löper under tre år och det är Bioaguas förhoppning att detta skall generera mer forskning och mer pengar till forskning om bioteknisk vattenbehandling.
 
Läs om Partnerskap Alnarp på http://partnerskapalnarp.slu.se

Aktiebolag bildat

Bioagua har nu tagit steget från enskild firma till aktiebolag. Ändringen är ett led i att renodla verksamheten till att enbart handla om bioteknisk vattenbehandling och för att möjliggöra för investerare att komma in i bolaget.

Bioagua varumärkesregistrerat

Nu har Bioagua registrerats som varumärke hos PRV n.r 384106. Registreringen innebär att logotypen och namnet Bioagua är skyddat som varumärke och enbart får användas av företaget Bioagua. Skyddet innebär en styrka i den fortsatta marknadsföringen.

Bioagua har flyttat

Bioagua flyttade till nya lokaler tisdag 2 januari 2007. De nya lokalerna ligger i ett industriområde strax utanför Varbergs centrum, c.a 1 km från järnvägsstationen. Kontorsutrymmet än nu rymligare än tidigare och den nya lokaliteten ger dessutom bättre möjligheter för lager, lossning och lastning. Fast internetuppkoppling är ännu inte indragen. Fiberkabeln beräknas att kopplas in under mars. Tills vidare gäller uppringd modemförbindelse. Telefonnummer och e-postadresser är de samma som tidigare.

Ny hemsida

Välkommen till Bioaguas nya hemsida. Den gamla hemsidan har under längre tid varit i behov av en uppfräschning. Det är Bioaguas förhoppning att den nya hemsidan skall kännas fräschare och mer lättnavigerad. Trevlig läsning.


© Bioagua AB 2010 - Webmaster Jonas Möller Nielsen